movakelinenglish

مشکلات احتمالی برنامه استارت آپ کانادا

این روزها شاهد تبلیغات گسترده برنامه مهاجرتی استارت آپ کانادا هستیم. عموما تصویری که از برنامه ویزای استارت آپ کانادا در تبلیغات مختلف ارائه می شود با واقعیت این برنامه فاصله زیادی دارد. سهل و ساده نشان دادن این برنامه، تضمینی بودن آن، نشان دادن هرگونه قطعیت در مورد موفقیت پروژه، داشتن ارتباطات مستقیم با مقامات و مجریان این برنامه و از این دست ادعاهای غیر واقعی، حال آن که تصویر واقعی افرادی که با اقدام اشتباه، شکست خورده اند به شما نشان داده نمی شود. 

در این نوشتار سعی بر این داریم توضیح دهیم برنامه استارت آپ ویزای کانادا شبیه هیچ یک از برنامه های مهاجرتی کانادا نیست و همین امر لزوم دقت بالا و اقدام با یک تیم کاملا متخصص و با تجربه در این برنامه را ضروری می کند.
در پروژه استارت آپ متقاضی پس از طی کردن مراحل ارائه ایده خلاقانه و بیزینس پلن به همراه آیلتس جنرال CLB 5 با دریافت نامه حمایتی (Letter of Support) از هریک از سه نوع سازمان حمایتی معرفی شده از طرف وزارت مهاجرت کانادا (انکوباتورها، سازمان های سرمایه گذاری انجل، ونچر کپیتال ها) بخش اول کار را انجام می دهد.

مرحله دوم این برنامه مهاجرتی زمانی است که بررسی پرونده شما (Peer Review) با ارائه نامه حمایتی برای دریافت اقامت دائم کانادا در وزارت مهاجرت آغاز می شود و در همین جا است که با نمونه های بسیار زیادی از متقاضیان برخورد می کنیم که پرونده آن ها طی پروسه بررسی رد شده است و شخص متقاضی پس از طی زمان طولانی و صرف هزینه های زیاد عملا هیچ نتیجه ای نگرفته و شانس مهاجرت خود را نیز از دست داده است.

چرا این اتفاق ناگوار روی می دهد؟ طبق قانون در هر پروژه استارت آپی می توان تا پنج نفر را تعریف نمود و برای هر پنج نفر به اضافه اعضای خانواده آن ها تقاضای اقامت دائم کانادا را کرد اما طبق همین قانون در صورتی که هر یک از اعضای این تیم استارت آپی به هر دلیلی رد شوند پرونده دیگر اعضای آن تیم هم رد می شود و عملا کلیه اعضای تیم از دریافت اقامت کانادا منع خواهند شد. اهمیت قضیه هم در همینجاست که گاها شرکت های مهاجرتی مختلف به دلیل منافع مالی سعی در اضافه کردن افراد بیشتر در یک پروژه استارت آپی دارند و افرادی را با هم در یک تیم می گنجانند که هیچ سنخیتی باهم ندارند و عملا پرونده تمامی افراد حاضر در تیم را با ریسک بسیار جدی روبرو می کنند.

بر اساس آمار در سال 2019 تعداد ۵۱۰ متقاضی با این برنامه پی آر گرفتند و در 2018 تعداد ۲۵۰ متقاضی، همانطور که مشخص است آمار رو به رشد است، اما آیا پرونده های سابمیت شده این تعداد که قبول شدند بوده است؟ مسلما خیر، بدانید بسیاری رد شدند و هیچ اقامتی دریافت نکردند تنها هزینه چه از نظر مادی و چه زمانی از دست داده اند و بسیاری ضررهای دیگر را بخاطر یک اشتباه متحمل شدند. استارت آپ تنها در صورتی که واقعا واجد شرایط باشید اقدام نمایید نه وقتی شرایط ندارید و از طریق خرید اختراع و کار صوری بخواهید اقامت دریافت کنید به هیچ عنوان همچین ریسکی نکنید که با ردی مواجه خواهید شد.

یکی دیگر از موانع موجود در راه قبولی اقامت در این برنامه، روال کاری اشتباه در پرونده ها بر مبنای ایجاد بیزنس و پروژه های غیر واقعی است که تنها شرایط مد نظر اداره مهاجرت را شبیه سازی کرده اند و عملا اجرایی نیست یعنی ظاهر خوبی در ایده و بیزینس پلن خود دارند ولی عملا با واقعیت بازار نمی خواند و اجرایی نیست.

چیزی که ما در برنامه استارت آپ ویزای کانادا به دنبال آن هستیم این است که موکلین ما در بیزنس های واقعی کسب و کار واقعی انجام داده و همچنین سرمایه گذاری واقعی در پروژه داشته باشند و در ادامه، اجرای آن پروژه ها در کانادا را دنبال کنند. این دقیقا همان چیزی است که فلسفه اصلی برنامه استارت آپ ویزای کاناداست و اداره مهاجرت کانادا هم برای چیزی به جز این هرگز اقامتی برای شخصی صادر نخواهد کرد به همین دلیل است که مطمئن هستیم بدون در نظر گرفتن این فاکتور مهم، تعداد پرونده های ردی در این برنامه روز به روز بیشتر خواهد شد.

یک پروژه واقعی و بیزنسی که قرار است بر اساس آن در برنامه استارت آپ شکل بگیرد می بایست کاملا منطبق با معیارها و قوانین وزارت مهاجرت کانادا باشد. کلیه امور بنیادی و پایه از شروع تا راه اندازی و ایجاد کار و غیره که در بیزنس ضروری و لازم است توسط تیم ما برای کلیه موکلین در برنامه استارت آپ قبل از ورود موکل به کانادا در نظر گرفته می شود و گزارش دقیق پیشرفت آن برای وزارت مهاجرت ارسال می گردد تا اطمینان مضاعفی از تضمین کار و تایید نهایی آن توسط وزارت مهاجرت کانادا داشته باشیم و ریسک های احتمالی را به حداقل برسانیم.

دفتر حقوقی ما در کانادا با یک برنامه ریزی دقیق و حرفه ای و بکارگیری شرکت های متخصص و نام آشنای تخصصی در داخل کانادا بر اساس شناخت عمیق خود از بازار کانادا در کنار موکلین خود می باشد همچنین پیگیری های مستمر در مشاوره و راهنمایی موکلین جهت راه اندازی پروژه در کانادا به عنوان بخشی از تعهد ما به موکلین است. هزینه های انجام شده در این مرحله طبیعتا جز هزینه های بیزنس متقاضی می باشد و بخشی از سرمایه گذاری وی در بیزنس خودش می باشد. با این رویکرد پس از نهایی شدن پرونده متقاضی و صدور اقامت، بیزنس وی شرایط به مراتب بهتر و راحت تری برای ادامه فعالیت و گسترش دارد.

به طور کلی افراد ذیل می توانند برای اقدام در برنامه استارت آپ ویزای کانادا واجد شرایط شوند:
- صاحبان مشاغل فعال
- افراد دارای شرکت و بیزینس ثبت شده فعال
- تجار و بازرگان
- مدیران ارشد
- کارآفرینان برتر
- افراد دارای پروانه کسب معتبر
- داروسازان
- پیراپزشکان و دندانپزشک متخصص
- وکلای حقوقی
- افراد خلاق و ایده پرداز
- هنرمندان بین المللی
- افراد خود اشتغال و…

نکته بسیار مهم
رویکرد اصلی ما در این برنامه بر مبنای اجرای آن دقیقا منطبق با قوانین اداره مهاجرت کانادا در برنامه استارت آپ ویزا است. عدم توجه به این قوانین و برخورد با برنامه استارت آپ کانادا به مانند برنامه های دیگر نظیر سرمایه گذاری کبک، بدون شک شما را با ریسک جدی در شکست پروژه و از دست رفتن هزینه، وقت و رویاهایتان روبرو می کند. 

در نظر گرفتن کلیه واقعیت های این برنامه، اگر شما؛
- دارای ایده خلاقانه در کسب و کار خودتان هستید و این ایده اجرایی شده و یا قابلیت اجرایی شدن را دارد،
- دارای ایده خلاقانه بیزینسی هستید که در مرحله بررسی و توسعه قرار دارد و توانایی دفاع از آن را دارید،
- ایده خاصی ندارید، اما شرایط کلی این برنامه را مانند مدرک زبان آیلتس جنرال 5 و … 

را دارید حتما ویزای استارتاپ کانادا، یکی از بهترین انتخاب های شماست. 

برای بررسی دقیق شانس خودتان برای اقدام در این برنامه و کسب اقامت دائم کانادا با ما تماس بگیرید و یا در وب سایت ما فرم ارزیابی را تکمیل کنید.


برای اقدام از طریق این برنامه بسیار مراقب باشید اخذ اقامت کانادا به این راحتی نیست.

اطلاعات ارائه شده در این سایت فقط جنبه اطلاعات عمومی داشته و نباید توصیه حقوقی در نظر گرفته شود.
خدمات مشاوره مهاجرتی صرفا توسط وکیل قانونی در امور مهاجرت مجاز است، هرگونه مشاوره مهاجرتی توسط سایر افراد فاقد ارزش است.
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای موسسه مهاجرتی یوسفی محفوظ است.
© کپی رایت موسسه مهاجرتی یوسفی (میهن گزین) 2021.
طراحی: کانون هنرپرداز